Deze plek met haar liturgisch decorum, de muurschilderingen die door de vorige bewoners werden achtergelaten en de indrukwekkende, soms spookachtige lichtinval, heeft iets magisch. Ze is een boeiende synthese van alles wat ze door de jaren heen heeft meegemaakt.

Uit respect voor het erfgoed en om onze kennis en ervaring te delen, bieden wij rondleidingen aan op de Gesù-site voor alle geïnteresseerden. Aan de hand van diverse anekdotes vertelt onze gids u over de geschiedenis van deze site. We nemen u mee in de gangen en de ondergrondse ruimtes en laten u kennismaken met de unieke sfeer in de kamers van de oude jezuïetenresidentie.

Binnenkort beginnen de renovatiewerkzaamheden. Die zullen worden uitgevoerd met het grootste respect voor het bouwkundig erfgoed van de site. Tot die tijd verwelkomen we iedereen die dat wenst om tijdens een geleid bezoek de sporen van het verleden – van architecturale rijkdom tot sporen van menselijkheid – van dichtbij te beleven.

Heeft u interesse,
stuur dan heel eenvoudig een e-mail naar
bezoek@gesu.be

met vermelding van uw naam en voornaam, het aantal personen dat aan het bezoek wenst deel te nemen (maximum 6 per inschrijving) en uw telefoonnummer.
Wij stellen u vervolgens enkele mogelijke data voor.